FOOTBALL PLAYER PROFILE CV
PIOTR MIERZWA
Your Nationality : POLSKA
Best Position : POMOCNIK NAPASTNIK
Current Club : POLISH FOOTBALL ACADEMY DENIS CUP
Previous Clubs : football academy busko-zdroj
Which Club you want a trials for : arsenal
Country you live : UNITED KINGHDOM
Tell us about your football history (Min 100 words) : w wieku 8 lat zacząłem trenować w football Academy w moim mieście w Polsce od zawsze kiedy pamiętam chciałem grać w piłkę nożną. Mój tata grał zawodowo w piłkę to on nauczył mnie bardzo wiele dzięki niemu pokochałem piłkę nożną Jeździłem do nie go na mecze i zawsze mi się to podobało. Kiedy przyjechałem do Londynu od samego początku chciałem trenować i zapisałem się do Denis cup ale chciałbym się rozwijać i mieć możliwość trenowania z najlepszymi i pod okiem najlepszych trenerów Jestem kibicem Arsenalu oglądam wszystkie spotkania i jestem pod olbrzymim wrażeniem jak znakomitą prace wykonują trenerzy pracujący w tym klubie wychowując tak wielu wspaniałych piłkarzy
Write about your Playing Ability (Min 50 words) : Jestem szybkim zawodnikiem dobrze prowadzę piłkę posiadam szybkość podejmowania decyzji oraz reagowania mam dobrą koordynację staram się przewidywać sytuacje na boisku dużo trenuje żeby jeszcze bardziej wypracować swój własny styl gry , jestem zdyscyplinowany bardzo ambitny dążący do osiągania coraz to lepszych rezultatów swojej gry.Dobrze prowadzę piłkę, dobrze radze sobie z przeciwnikiem, dobrze współpracuje w zespole, posiadam umiejętność oddania strzału celnego z daleka. dość często w meczu oddaje strzały celne
Why should an Academy Director give you a trial (Min 50 words) : jestem młodym ambitnym walecznym człowiekiem zawsze dążącym do celu i tak jak pisałem wcześniej chciałbym się rozwijać zdobywać nowe umiejętności uczyć się rywalizacji współzawodnictwa gry w zespole i przy okazji poznać dużo nowych ludzi którzy kochają grę w piłkę nożną
Add your Own Player Profile Picture >>Send Picture Here
Contact this Player >> CONTACT
To Offer this player a Football Trial >> Offer a Trial to This Player Here